Den Mörkaste Föreläsningen

Rollspel – Eget system
Antal Spelare: 5
Författare: Sebastian Lindeberg

Spelas Lördag 15-19, anmälan

När någon har en riktigt bra idé för något som kan hjälpa världen och mänskligheten så skapar det en obalans i universum. När någon som har en sådan idé sover manifesteras deras idé som en magisk demon som löper amok. Demonen förstör och dödar tills idén blivit verklighet, varpå den försvinner. Om demonen dräps dör personen vars idé skapade den. Kanske hann de göra nog med arbete för att andra ska kunna göra idén till verklighet? Kanske dog de för tidigt i processen och idén kommer aldrig att bli verklig. Dör demonen så tidigt kan mänskligheten aldrig återskapa idéen.

Ni har slutit

 ett avtal med Morgonstjärnan som är guden över kreativitet, idéernas mästare och demonernas herre. Han har i formen av en svart hund, ett brinnande klot, en ekvation, en sång eller en röst i mörkret slutit ett avtal med er. Genom att åkalla hans namn, HELL MORGONSTJÄRNAN, så förvandlas ni till Magiska hjältar som kan slåss mot demonerna.

Ni är akademiker

 i Stad A, hem till världens största universitet, Universitet A, och året är 1923. Ni är också magiska hjältar vars uppdrag det är att se till att idéerna blir verklighet eller avgöra hur länge ni kan hålla deras demoner under kontroll innan ni måste dräpa dem. Ni står på rakbladets egg mellan otänkbar förstörelse och att se mänsklighetens framtid lyftas till omöjligt nya höjder.